Pages

16 January 2012

sweet surprise

last entry, ada suarakan hasrat nak dpt surprise dr hubby.. fyi, dia bukan jenis romantik, n aku pon jarang dpt surprise, sbb awal² dah ckp kt dia, "klu buleh syg taknak surprise, taknak bunga.. coklat mau". hehehehe..

tu yg dia pon jadi makin tak romantik sbb aku lah jugak kan.. last entry, dia ada baca rupenye, hasilnya, last weekend masa dia call, dia cakap, "abg ada something untuk syg.. tp xnak ckp skrg, nnt balik baru tau yee..."

mulai saat tu, sampai sebulan akan datang ni, asek laa dada ni berdebar memikirkan apaa laa surprise hubby i nak bagi nnt yee.. heheheh

recall: last surprise masa first time balik keje kira² 6 bulan lepas kawin.. hubby bagi 2 ketul cincin platinum... hihihi.. lepas tu mmg la ada bagi barang², mcm². tp tak surprise. it's either aku ikut pergi pilih skali atau dia dia bagi duit suruh aku g beli sendiri. akekekekekekek