Pages

06 June 2011

WEEKEND LEPAS

 Hello peeps.. hows monday? mine? hmm.. looking forward for friday... xde mood nk keje langsung..hehehe

 sejak semalam, azfar demam lagi. hadoi... tp kali ni rasanya sbb ke'khilaf'an kami sbg ibu bapa.. excited sgt time kt i-city barangkali. hohoho...

 as per my last entry, aku kan sgt excited nk g i-city, nak jmpe spongebob la sangat kan.. hahahah.. so, last saturday, pas attend wedding kt shah alam, otw back to klang, hubby masuk i-city.. i was soooo excited then la.... tp as i approached the ticketing counter, the lady there told me, spongebob takde. then i heard she spoke to her manager abt dora or smtg, which i knew that dora was suppose to be there also, so i thought dora ada dalam snowwalk tu, but still, takde jugak. double kecewa. huwaaaaaaa....

ni je yang ada pun..

nampak sgt br balik wedding.. g i-city pun pakai baju kurung.. wakakkaka...

da alang2 masuk tu, pusing2 la skali round. malas masuk byk kali, licin, da la tgh dukung azfar. tu pun banyak kali gak da tergelincir2... klu bawak budak da pandai main n berlari2, syok jugak la kot... sbb ada sliding bagai.. aku pun teruja gak nak slide, tp husband da buat muka... tak bagi la tu, sbb aku pakai baju kurung. huhuuhuh... kuciwa 2 kali...




 
ni gmbr2 first round, konon terer, tahan sejuk, pastu terus kuar g sewa boot then beli snow cap utk azfar skali.. kehkehkeh...

 




 
second round, azfar bersnowcap.. huhuhu...

pas keluar, baru amek gmbr dgn encik spongebob n encik patrick:

 
lepas kuar snowwalk, terus balik umah MIL.. semua in laws and sepupu azfar da ada kt sana.. bagai nak pecah rumah nenek dgn keriuhan cucu2 jantannya.. hehehe... 

 petang tu, atas request abg aiman, dorg sume g taman tasik kt bdr bkt raja tu.. maklong n makngah bawak azfar, as usual, aku xnak ikut skali, sbb azfar, kalau ibu dia ada, dia akan lebih mengada2. hahahha.. so, masa ketiadaan aku, dorg report azfar ok jer... baik je... behave je.. main jee diam2... skali bila aku smpi sana, dia nmpk je, terus dia xnak main, nk dukung je.. takmo join lgsg bdk2 lain main kt sana.. sabaarrr je la....







 
yang bestnya, playground tu sampai ke maghrib kitorang yang monopoli.. ntah kemanala semua org pergi sabtu lepas tu kannnn???

 mlm tu terus balik langat... by request, sume da rindu kt azfar kannn.. hehehehhe


------------------------------------- 
where love n hate collide
------------------------------------- 
fiza nazri