Pages

21 July 2011

remote media player

huhuuhu... kesal sungguh rasa hati. nyesal bg azfar main remote ni.. remote lain2 ok lg hubby kata, brand ada kt M'sia jer, tp remote media player lak yg dia main, smpi rosak.
media player (MP) tu da la xde reseller kt m'sia ni.. hubby beli masa kt s'pore aritu. rupanya brand MP tu dr aussie. mana aku nk tau.. Kalau dari awal tau, mmg da handle with care. MP tu pulak, fully control guna remote, button off je lak yg ada kt body MP tu.
Adoi, bila da jadi gini, mula la nk nyesal bagai kan.. Barula terasa xbestnya nk tgk movie kt laptop. Bestnya tgk movie straight kt tv.. Nyesalnyaaaaa...
Hubby suruh beli MP baru.. Tp nnt la, kang lunch hour nk g Mines jap, nk g challenger nk tgk ada x brand ni. Xpun singgah kedai repair hp, tanye dorg leh repair remote tak.. Huuhuhuhu