Pages

05 August 2011

selamat hari raya

Jumaat; 5 Ramadhan/August

X terlalu lambat kan untuk ucapkan 
selamat berpuasa semua..

baru 5 hari puasa, da mcm2 yg dilalui.. mana taknya, bulan puasa ni jalan pulang berganda-ganda panjangnya.. saye duduk kt rumah parents sebab takut tak sempat nk bangun bersahur kalau duduk kt putrajaya sesorang (dengan azfar)... azfar tu la, kalau dia bangun tengok takde orang kt sebelah, mesti nangis, dari baby dulu lagi mmg macam tu perangai dia.. sabo je laa...

puasa ni, puasa kedua sepanjang perkahwinan, dan tetap dilalui dengan parents.. tanpa suami disisi.. (mode sedih).. tahun ni jugak, saye tak sempat dan tak dapat beraya (memang belum pernah pun) lagi dengan suami.. bezanya, 2 kali raya dengan anak.. tapi mana tau kan, kontrak kali ni company hubby bagi balik awal, mcm kontrak sebelum ni cuma 2 bulan setengah, tak sampai 3 bulan hubby da balik.... doakan ye, semoga tahun ni kami dapat beraya sekeluarga.. tak tau apa rasa raya bersama suami ni.. tak pernah cium tangan suami di pagi raya... syahdunyaaa...tambah lagi bila tengok baju raya yang sedondon tahun ni.. kaler feveret plak tu, x dapat nk pakai bersama2...  aduhaiiiiii...

okla, tak tau nk cerita apa lagi. terlalu banyak yg ada kat kepala ni, sampai tak terlintas nak cerita yang mana satu... hehe.. tengok mood la nanti yee... ;) winking

ok... selamat berbuka puasa semua... tak lama lagi nak balik dahhh.. bulan puasa ni saye balik kul 430pm. hehehe