Pages

24 May 2011

airasia tiket seposeng

 uihh... dasat... dasat...
hari ni, status kawan2 kt fb byk cite pasal tix seposeng airasia ni. ramai yg tak dpt access... yg sedih, yg mcm2 la...

aku agak bernasib baik, smlm saje je dok tekan2 nk try nasib, tak sangka dpt beli. tu yg bila da dapat access, terus confirm beli je tu... 

 baru je aku bukak balik page airasia, tengok flight availability tu, kebanyakan da kaler kuning, yang merah pun banyak... yg ijo mostly kwsn2 yg less favourable. kehkehkeh.... takpela... try lagi masa sale next time ye... better luck peeps....
flight availability (international)
flight availability (domestic)
alhamdulillah.. nasib aku book smlm.. klu hari ni, sure aku adalah antara mereka2 yang kuciwa...


ha... ni total yg aku kene byr utk tix smlm:
first round purchase
second round purchases.. ngehehehhe..

so, trip ni ada 10 org, adults+children+infant. hope to be successful...





---------------------------------------
where love n hate collide
---------------------------------------
fiza nazri