Pages

05 May 2011

azfar @ nursery

 harini da 3 hari azfar kt nursery... caregiver kt sana takde la komplen sgt pasal azfar..

 nk tido, dorg tepok2 je smpi azfar tido, trick dorang, letak kain kt mata sambil tepok tu.. mmg tertidur punye laa.. wiken ni leh la try.. kot berkesan.. hehee

time minum susu plak, sblm ni aku bawakan straw cup dia, sbb mmg biasa dia minum pakai straw gitu masa ayah dia jaga. n smlm, caregiver kata, dia try avent bottle baby kt sana, mmg azfar mau minum.. banyak kauu.. so, mlm td kami pun memburu botol avent di alamanda.. mahal la sangat... sbb takde sale.. pasni tgu sale baru beli lagi.. smlm beli sejibik je dulu... test product.. :)

 smlm lepas ambil dia kt taska tu, dgr dia sebut nama sendiri... klaka sgt.. tp tak sempat nk amek video.. dgr utk diri sendiri je la... 'afafa' dia cakap.. hehehe.. comelllllll... da mcm alpha 5 dlm power rangers plak... hahahaha... ayayayayayayaiii...

skrg mmg byk dgr azfar membebel.. da byk cakap.. da buleh nk berborak ngan dia... seronok kauu... aritu g jalan2, leh lak dpt RC free.. balek umah, tggl nk masuk battery je.. seronok tengok azfar merangkak laju2 dok kejar kete tu.. hehe.. suka sgt kete.. klu g mall, nmpk mainan yg masukkan coins tu, mmg lg suka la dia.. aritu saje bg main, mcm2 gaya bawak kete dia tunjuk.. hihihihi

aduh, skrg tak excited sgt nk update gmbr dlm blog.. pasal hp masuk spital.. pakai LG mmg la camera bagus, tp leceh nk transfer. sudahnye gmbr2 simpan gitu je..

 okla.. nnt pape update lagi... :)

 

----------------------------------------
where love n hate collide
----------------------------------------
fiza nazri