Pages

23 May 2011

ape lg la mlm2 ni...

slamat malam..
Skrg ni rasa mata mcm da ngantok, tp tangan ni bagai ditarik2 nk update blog.. Ni pon pas baca entry kak noey yg x puas ati segala macam tu..
Iskkk...iskkk...
Ibu ngandung ni mcm x sedar diri je yg dia tu tgh ngandung... Bawak2 la saba... Bila da beranak kang, jalan sangat la mana nk pg tu.. Ni kang terberanak time tgh sebok jenjalan kang cmne nak buekkk... Hohoho

kisah ptg td yg sgt excited...
Aku dpt beli tiket airasia g kk... Tiket seposen tu... Return tix total per pax baru rm12.20... Murahhhh gilerr... Abes aku borong td, 5 adults, 4 children n 1 infant.. Kalo time tu hubby tgh blayar lg, aku x kisah, tiket dia je yg burn pun... Alahai, baru doblas hengget.. Beli byk2 tu tix sapa plak? Hahaha...
Ni planning baek punye... Aku join kak ida n company g holiday nih... Alang2 da jd rombongan cik kiah ke kk, nnt bulehla kami sewa van je terus utk guide spnjg stay kt sana... Hehehe.. Bila nk bejalannye? Lmbt la lagi.. Jgn ter'mengandung' time tu nnt da la.. Wakaakkakakakakaka... Bulan 5 tawun dpn baru nk g jalannye... Harap dpt laaa g kan.. Td smooth je booking tiket sume.. Padahal org lain access?asek jem je.. Rezeki kan.. InsyaAllah.. Dipermudahkan urusan bercuti tu nnt,,, harap gitulaa.. Amiinnnn...

Okla.. Nk tdo dulu.. Nengok 2 bf tido smpi tonggeng2 ni.. Ngantok lak rasanya.. Nite y'all... Wassalam...