Pages

26 September 2011

merapu je..

 salam

bersiaran dari tempat baru.. =)

hari lapor diri 19 september, bersamaan isnin minggu lepas. so da seminggu berlalu. tapi, hari ni baru je hari ketiga masuk keje.

rabu lepas, dapat MC 3 hari, sampai jumaat. azfar masuk hospital sebab kena cirit-birit. da berlarutan 2 minggu. tapi, bila masuk hospital je, dia sihat. doc proceed masukkan drip sebab kulit dia sangat dehydrated, badan lemah, air dalam badan dah berkurang. admit untuk satu malam, tp doktor tu bg extend MC sbb aku plak menjangkit kena cirit birit masa kat hospital. tu yang dpt MC 3 hari straight. hasilnya, senang2 je dapat turunkan 5 kg berat aku yang byk ni. hihihi.. jgn lepas ni senang2 jeee dia naik dah la ye..

azfar plak, hasil drip tu, berat masa admit 7.8kg, the next day, masa discharge tu aku request nurse utk timbang azfar lagi skali, berat dia dah jadi 8.4kg. smpi smlm masih lebih kurang tu berat dia. so, agak puas hati la. walaupun rasa proses nk admit kt KPJ tu bapak lembab n lambat.

 semalam, ke ari sabtu eh, hubby bgtau, dia nak balik da... da ada date dahhh... happpyyynyeee 

tu yg kt FB ada update status berapa hari lagi... tuuuuuuu... hihihi... tak sabarnya.. lagi 2 hari jer.. insyaAllah rabu ni hubby i balik.. 


-------------------------------------
where love n hate collide
-------------------------------------
fiza nazri