Pages

29 September 2011

hubby i balik arini tauuuu =)

okay.. hari ni lgsg takde mood nak buat keje.. the fact is mmg belom ada keje lagi, tapi sangat malas nk blaja nak buat keje.. kt tmpt baru ni, blogspot pun xleh bukak. wordpress bleh plak tp malas nk migrate nih.. so klu nk post blog, kene post guna email je.. nasib mmg pernah buat sebelum ni.. nk baca blog kwn2 is either through google reader or through web rss.. hmm.. tu pun nasib baik da subscribe sblm ni, kalau x, mati kutu lagi aku duduk sini. huwahahahah...

hari ni, hubby i balik la.. flight ptg, tp okla kan, around 740 touch down KL, setel luggage segala mak nenek, naik erl, maybe around 830 da sampai putrajaya kot. so nnt i jmpt dia kt erl putrajaya je la.. xkan la malam2 nak travel berdua je dgn azfar kan.. azfar pun mcm excited jugak bila i bgtau ayah dia nak balik malam ni.. tengokla kang mcmana reaction dia.. rasanya mesti dia malu2 dulu kot, mcm aritu.. dia kenal tu ayah dia, tapi sebab da lama x jumpe, nnt datanglaa malu2 kucing dia hihihihi....

malam ni kalau ikutkan teringin gak nak masak memasak. tp memikirkan barang2 yg kt rumah tu mungkin banyak yang takde or dah expired, leceh plak soping bahan masak sorg2 ptg kang, so mlm ni kite makan kt luar dulu la ye bang.. hihi... mcm alyyani mahupun anis yang dah biasa menggantung kuali tu, aku pun sama mcm korang gak wehhhhh.. wakkakakaka...
=)) rolling on the floor


so, skrg dah kene start pikir nk holiday kemana.. xtau da nak kemana dlm Malaysia ni. hubby da limit utk jln2 dlm Malaysia je, aku x kisah sangat, janji leh g jalan2.. away dari ofis ni. been saving annual leave dari raya aritu, utk time mcmnila.. spending quality time with hubby n son.
:x lovestruck

okla akan post lagi later.. xde idea da skrg.. nk pikir makan kt mana malam ni pun x sudah... huwaaaa

tatatatatata