Pages

11 November 2011

setelah sekian lama x update blog

salam...

setelah sekian lama xde post entry, hari ni rasa mcm teringin nk berblog kembali.. mcm biasa, mmg tak akan super aktif la mcm kwn2 lain.. saye cuma selesa membaca blog kwn2.. selain malas nk menulis, saya belum mesra lagi nak berblog guna galaxy tab ni. hehhe..akhirnya saya beli jugak gtab ni, after much consideration (much sbb saya da xtau berapa banyak kali decide nk beli then akan ada second thought yg akan cancel decision nk beli, then after few days akan teringin beli lagi n the thinking processes keeps on repeating the same)...

words to myself:lepas ni kene carik apps utk blogging

hmmm... ptg ni kang nak kene pergi melaka, ada keje sket. masa duduk kt perangkaan tuhari, mana de sesuka hati sesedap oren je antar pegawai cabuk mcm aku untuk wakil benda gini.. tapi skrg, terpaksa la... ai sgt tak rela.. tapi apa buleh buat.. terus call urusetia utk request bilik sorg n akan travel sendiri sbb mmg nk bawak hubby n azfar pegi skali.. alang2 hubby tg cuti lg, baik angkut azfar skali. xyah susah2 nk bawak breastpump. malas aku nk pump n nak simpan lagi.. furthermore, azfar mmg xnak isap susu perah.. mau freshh saja.. wakakaka...

alasan berikutnya, 15hb ni birthday hubby, n tarikh tu jugakla dia kene g kerja. adehh.. cuti kali ni sebulan setengah je, xdpt 3 bulan mcm selalu.. sedih gak, tapi duit kene gak carik kan.. skarang ni terlalu banyak komitmen rasanya, bila kitorang da decide nk beli rumah 2 bijik. wakakakaka tamak nak mampos.

hmm.. nnt la ai update lagi, tu pun kalau mood rajin ada nanti la.. bila tu tak dapat nak decide sekarang la ye.. tunggu je bebila ada update enty lagi nnt.. nanti lagi. byk sgt nanti kan.. ye la, bagi laa ai masa nak bermesra dulu dengan gtab ni, dgn keypad dia.. hehehe.. klu da familiar nnt rajin tu akan dtg sendiri la kot.. kita tungguu.. hahaha macamlaa ada yang rindu dngan entry aku nih. peraaaannnnn... hihihih

okla, off duku, jap lg nk balik da, bajuapa pon x kemas lagi. hehe daaaaa