Pages

13 November 2011

hfm

Td pas checkout hotel, check mulut azfar ada bintik2. risau terus melanda takut hfm sbb jumaat lepas nursery dia gtau ada kes hfm masa ari khamis sblm tu.. Menggelabah kami pusing melaka carik klinik tghari ahad, mostly klinik tutup, klu x pun doctor tgh break sbb time lunch hour. Nk tunggu smpi doctor dtg blk kul 3.30 sgtla x berbaloi, terus jalan carik klinik lain plak, nasib ada.. N tgh xde pTient plak masa tu, dpt masuk terus la. Doc check azfar, tgn n kaki xde pape. Mulut je yg ada panas dalam sket, pastu mmg ada demam, tp mild je la... Terus dpt ubat sebeban.. Tp smpi skrg memang xde selera makan sgt lagi. Air liur pun meleleh je sbb sakit mulut tu gamaknya.. Harap dia ok la kan.. Ni protes takmo bagi ayah g keje awal ke sayang...? Huhu.. Mulut tu asek dok menyebut ayah..ayah je... Alaaa syian anak ibu...


Published with Blogger-droid v2.0.1