Pages

13 November 2011

3 hari di melaka

Huwarghh..


Bersiaran dari bilik retreat. Session masih belum habis lg. Check out kang kul 1.. Ntah sempat nak mengemas barang2 kang ke ntah tak sempat.. Terasa la penat sgt badan ni.. Bila terfikir esok hubby da nak start keje, makin lemah rasa.. Terbang sume semangat ku.. Azfar plak nampaknya da mula rapat dgn ayah, bila da rapat, ayah lak tinggalkan dia g keje. Sedih wooo.. Esok pagi2 kene g hosp putrajaya plak.. Ada apoinment azfar. Follow up dr hosp ampang aritu. Mmg saje request nak pindah hosp, sbb hosp ampang tu walaupun dkt dgn mama, tapi parkingnye yarabbi.. Tp nasib kt hospital putrajaya belum tau lagi ye.. Mungkin lagi teruk. Huhuhu...


Kt cni, perkara azfar paling enjoy, bab mandi.. Padahal mandi dlm tab je, malas nak bawak masuk swimming pool. Tu pun da cukup berperang pujuk dia kuar cpt dr tab, mcm ptg smlm, sejam lebih gak dia mandi dgn ayah.. Hehehehe... Pastu kan, skrg ni kan ayah dia yang jaga sume, asek laa tido je keje dia.. Pagi2 dia da jadi alarm clock ibu, bangun siap2, then terus turun breakfast. Pastu dia naik bilik dgn ayah, main2 gurau2 sket pastu nnt ayah msg ibu ckp


azfar da tido... Wakakaka.. Petang pun tido gak tau.. Tapi kalau dgn ibu dia, jgn harap ye puan2.. Dia aseklaa main2.




Malas nak insert picture.. Lain kali la kot.. Skrg mmg xde mood sgt nk amek gambar.. Besar bagak sgt nk kuarkan tab ni utk amek gambar.. Kalau nak transfer gambar dari camera phone lagi la malas. Heheheh


Otw balik ptg ni nk ke alor gajah jap, jumpe kawan hubby. Pastu singgah kajang jap jumpe bos dia nak amek coverall.. Pagi isnin g apoinment kt hosp putrajaya, pastu g antar azfar ke nursery, terus shoot klia antar hubby.. Kali ni turun kt labuan.. Huwaa... Bye2 darling.. Hope dpt sign off awal.. Hehehhe


Published with Blogger-droid v2.0.1