Pages

28 March 2011

hari bertuahhh

salam.. hari bertuah...

bertuah nape? xde pape pun.. sekadar menceriakan mood hari isnin yang kebiasaannya 'blue'.. mendung..

hehehe

baru je dapat approval cuti rehat.. hari rabu ni.. hubby ajak g jalan2 keliling selangor.. carik rumah..
xtau la nk beli lg ke x kan, cuma baru nak start survey... umur da nak injak angka '29', blum memiliki sebarang property melainkan kereta kecik tu je, membuatkan kami mula memikirkan untuk mula memiliki harta.. sket2, tak banyak... org lain mgkn da byk harta masa usia 29, mungkin la kan.. dapat rumah kecik pun takpe, janji hakmilik sendiri. klu tak selesa, leh sewakan, hehehe... duduk je dkt quarters skrg ni dulu.. rumah besar, cuma masalah parking je yg susah kt ctu. 

hmm... hari sabtu lepas, cemas sket.. sian kt azfar, cuba nk menyusu, tp susu mcm da nk kering.. terus bg formula.. tp dia mana nk minum formula sgt, sekadar minum utk alas perut dia yg lapar tu je.. esok tu, terus minum milo, mkn2 sket, try bg 'nen' kt dia, alhamdulillah, da ada susu balik.... alhamdulillah... tp mmg terasa la susu skrg da kurang berbanding dulu... nasibla azfar byk makan kalau x... siannnn anak ibu...

ye ke anak ibu?? skrg da tukar laa... azfar skrg anak ayah.... pantang hilang ayah kt depan mata, terus dia nangis.. padahal ibu ada je dok sebelah.. kakakaka... baru 3 hari je ayah jaga awak azfar.... mmg buleh geng la kan... nasib hubby buleh jaga azfar, sume siap laa kalau dia jaga.. sama je mcm mama dia jaga jugak.. sume siap... cume lebihnye kalau ayah yg jaga, pagi2 takyah kejut dia bgn pagi.. leh biar dia terus tido... klu nk antar g umah pengasuh, kene bangunkan dia pagi, naik kete... tu yg dia ngamuk agaknye.. tak puas tido.. hehehe... takpela.. hubby kata bg chance kt pengasuh dia rehat dulu dr mengadap perangai azfar yg kadang2 'nauzubillah' tu... hehehe

plan hujung minggu ni mcm ON je... insyaAllah.. akan join bestfrens hubby ke melaka.. all the wifeys akan berkumpul skali la tu... dgn anak2 skali... n, bak kata deqna, nnt kt sana, hubbies akan jaga anak, wifeys akan g soping.... i like that idea.... hahahaha... buleh ke gitu darling?

nmpk x? rambut azfar semakin kerinting.. huwaaaaa

melawan mata yg dah mengantuk

suka kutip bola dlm pool ni untuk disepahkan keliling rumah

tengok tu... ambik 1 persatu then kejar, then lupa then tertinggal bersepah2.. huhuhu

nk pegi mana2, mesti ada 1 bola kt tangan.. hehee

hehe.. berweekend di rumah nenek klang..

 okla... pasni leh click disini plak ye...




--------------------------------------------
where love n hate collide
--------------------------------------------
fiza nazri