Pages

02 March 2011

rancang percutian

aloooo....
harini happy sket.. sbb baru beli baucer utk digunakan masa hubby cuti nnt.. (dia taktau pun lg plan ni)
plannya gini, since cuti tahunan aku dah semakin menyusut (padahal baru je masuk bulan 3).. so, masa hubby cuti nnt, tak dapekla nk cuti berjalan2 jauh2 lg mcm sblm ni. so, terbayang genting highland la skrg ni, n kebetulan plak dealmates offer voucher arini utk archery session, terpikir la nk ajak abg g memanah. sport ni aku da penah try dulu masa kwn dgn ijad, kitorang g main kt sunway, n agak syok la jugak, so bila anak da reti nk bermain2, rasanya elok jugak klu bawak dia g sana nnt.. sejuk pun best jugak.. iskk.. terlebih excited plak da ni.. hehehe

hmm...

yg seronoknye (tak abes lg cite pasal archery ni), voucher ni aku beli dgn harga 50% je.. hrga asal RM36, so aku byr RM18 je utk dptkan 68 arrow. n since ada 2 voucher, maknanya kitorang akan ada 136 arrows utk dishoot.. pergh.. aritu main sket pun lengan smpi naik mucsle.. ni apatah lg.. huwahahahaha