Pages

03 March 2011

tupperware

hadoi...
rasanya pasni blog aku da jadik mcm blog mak-mak da.. wakakakaka
kali ni nk cite pasal tupperware plak..
baru td aku beli set tupperware baru.. kirenye first set aku la ni..
sblm ni takdela plak sebok2 nk ber'tupperware' bagai.. pakai tipuware pun takde hal bg aku..


tp tadi, ter'gatal' tangan plak nk membeli tupperware... tolong2 member skali berniaga..
ni ha set yg aku beli tadi:


 
 
set ni datang  dalam kotak ni.. sgt kemas.. walaupun cuma nk pakai sendiri... tp sbb presentation yg lawo ni, aku beli je ler... n nampaknya tindakan aku ni betul (kot?).. sbb smpi skrg hati aku blom nyesal lagi.. puas ada ler.. :)






hubby: jgn marah naa... syg takde soping pape pun lg ni.. yg lain sume utk azfar. :)





----------------------------------------------- 
    where love n hate collide 
-----------------------------------------------
fiza nazri